Flyttstädning Umeå

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  En flexibel flyttfirma

  Vi på flyttfirman flyttlasset hjälper vi er som kund att tillgodose önskade krav. Detta kan omfatta allting mellan packning, flytt och även flyttstädning. Vid helhetsarbeten av både städ och flytt erbjuder vi schysta priser anpassade efter behov. En flyttfirma som genomför ett säkert arbete oavsett förutsättningar. Ni som kund kanske behöver hjälp med piano-flytt eller är i behov av ett bud? Vi kan det mesta inom flytt och är godkända för arbetet vi genomför.

  Som kund hos oss kan ni känna er säkra då ni anlitar en auktoriserad fackman att utföra jobbet åt er. Oavsett vad man flyttar eller hur omfattande arbetet är ska flyttfirman alltid vara behöriga samt besitta nödvändiga försäkringar. Vi är etablerade i Umeå men flyttar över hela Sverige när det finns önskemål om detta.

  Städhjälp i Umeå

  Våra kunder i Umeå har möjlighet att anlita flyttstädning från oss på flyttlasset. Om så önskas kan vi även erbjuda helhetslösningar till rimliga priser där både städ och flytt ingår. För att underlätta ännu mer har vi både fasta och rörliga priser till förfogande åt er. På Flyttlasset genomför våra kunniga medarbetare jobbet åt er, på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser till att varken hyresvärd eller nya ägare återkommer med klagomål angående dåligt resultat.

  Det är mycket som ska falla på plats under en flytt, att få hjälp med städningen underlättar mycket då arbetet ofta är mer omfattande än vad man kan tro. Vi på flyttlasset genomför kvalitetssäkra tjänster så som flyttstädning när behovet finns. Vi städar alla rum så både gamla och nya ägare blir nöjda, vi inspekterar sedan arbetet så det är väl utfört.

  Kvalitetssäkra tjänster

  Alla tjänster vi erbjuder våra kunder är kvalitetssäkra och genomförs med samma professionella resultat. Vi på flyttlasset vill att alla ska ha möjlighet att anlita en auktoriserad fackman att underlätta i vardagens flyttarbete. Våra anställda bemöter er alltid med högsta service och ser till att uppfylla de behov som finns på bästa sätt. Vi anländer så fort vi kan för att hjälpa till vilket gör att ni som kund får tid över till annat. Vi utgår med flytt och flyttstädning från Umeå och fraktar sedan era tillhörigheter landet runt till den nya adressen. Kontakta Flyttlasset för helhetslösningar och bättre prisförslag, ni kan även boka önskade tjänster på samma gång.