Flyttstädning

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Umeå

  Vi utför alltid flyttstädning i Umeå. Flytten går i ett tillsamman med andra flyttjänster som frakt och bud eller så hjälper vi endast till med städningen. Våra medarbetare besitter den kunskap som krävs för att såväl nuvarande som nästa ägare ska bli tillfreds. Vi tillgodoser alla behov och erbjuder schyssta priser med våra tjänster, som passar alla hushåll i Umeå.

  Skellefteå och Örnsköldsvik

  I Skellefteå och Örnsköldsvik kan vi endast bidra med helhetslösning av flytt och städning. Det innebär att vi alltså inte endast kan utföra en flyttstädning om våra kunder är bosatta i någon av dessa städer. Vi hjälper till med såväl flytt, städning och eventuella bud som kan tillkomma på vägen. Fasta och och rörliga priser är till fördel och kan användas beroende på vart i landet nästa adress hamnar.

  Kvalitativ flyttstädning

  Vi ser till att uppfylla alla behov under städningen så varken nuvarande ägare, nästa ägare eller hyresvärd blir missnöjd. En behörig fackman tar sin arbete på största allvar och garanterar att allt går rätt till, vilket är precis vad vi gör. Helhetslösningar har aldrig varit enklare än med oss och vi finns redo när flyttstädning behövs.