Flytthjälp Örnsköldsvik

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Svar inom 24h

Våra flyttjänster

Vi är en flyttfirma som är etablerade i Umeå med möjlighet att utföra flyttjänster även i Örnsköldsvik. Ska man flytta till en ny adress är det viktigt att alltid anlita en auktoriserad flyttfirma att utföra jobbet. Vi har uppfyller de krav som är nödvändiga och har alla försäkringar som krävs för ett säkert och tryggt utfört arbete. Våra tjänster omfattar allt inom flytthjälp, från bud, flytt, städ och säker transport.

När du beställer flytthjälp från oss har vi även möjlighet att bidra med helhetslösningar till bättre priser. Lösningar så som både flytt och städ till dig som är stationerad i Örnsköldsvik. Dock har vi ingen möjlighet att endast genomföra flyttstädning någon annanstans än i Umeå. Men om ni som kund endast vill ha hjälp med flytten i sig löser vi detta åt er. Vi anpassar efter era önskemål oavsett tid på dygnet, helg eller vardag.

Flytta till ny adress

Vi flyttar era personliga tillhörigheter eller verksamhetens tillhörigheter över hela Sverige. Vi utgår från Örnsköldsvik och fraktar era saker till den nya adressen på ett säkert och tryggt sätt. Vi utför arbetet efter era önskemål och ser till att uppfylla de krav som ställs. Dag liksom kväll och natt finns vi till för att hjälpa er och för enkelhetens skull kan vi erbjuda fasta liksom rörliga priser till er som kund. Extra förmånliga priser tillkommer vid helhetslösningar och vid längre flyttarbeten kan vi plocka upp styckgods på vägen. Anlita alltid en godkänd fackman att genomföra flytten åt er så slipper ni krångel och kan vara säkra på att allt kommer fram säkert.

Kvalitetssäker flyttfirma

Alla som är bosatta i Örnsköldsvik har tillgång för en kvalitetssäker flyttfirma. På flyttlasset har vi serviceinriktade medarbetare med rätt kunskap för att frakta era tillhörigheter på ett säkert sätt. kostnaderna varierar beroende på situation men har alltid rättvisa priser så alla har möjlighet till bra flyttjänster. Etablerade i Umeå men möjlighet att flytta från flertalet städer i Norrland till nya adresser landet runt. Vi genomför säker flytt och transport men har även möjlighet till bud och städ för den som önskar dessa tjänster. På flyttlasset har vi säkra tjänster till alla och det viktigaste för oss är att ni som kund blir nöjd med arbetet vi utför.