Flytthjälp Umeå

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  En trygg flyttfirma

  Vi på flyttlasset är en kvalitetssäkrad flyttfirma som alltid erbjuder professionell hjälp när ni behöver det som mest. Man ska alltid anlita en auktoriserad fackman när man genomgår en flytt, oavsett om flytten är enkel eller mer omfattande. På flyttlasset är vi godkända för att genomföra eran flytt och ser till att tillhörigheterna anländer på ett säkert och tryggt sätt. Vi utför alla tjänster inom flytt. Från flytthjälp, bud, till flyttstädning om så önskas och kan leverera era tillhörigheter vart som helst i hela Sverige.

  Vi erbjuder fasta såväl som timbetalda tjänster så att ni som kund ska ha möjlighet till det mesta. Tillfälle ges för att antingen flytta eller städa era gamla lokaler och hushåll om ni är stationerade i Umeå, men självklart kan vi även hjälpa er med båda. Rutavdrag förekommer på all städning vi utför till våra redan förmånliga priser.

  Flyttar över hela Sverige

  Vi flyttar från Norrland över hela Sverige oavsett vart ert nya hem ska bli. Det är viktigt att anlita en godkänd flyttfirma vid flytt, på flyttlasset är vi auktoriserade för att utföra arbetet åt er. Självklart innehar vi även trafiktillstånd samt trafikförsäkringar för att genomföra en säker flytt. Vid längre uppdrag söder eller norr ut i landet kan vi även plocka upp styckegods på vägen och leverera till er. Våra kunniga anställda genomför arbetet på ett tryckt och säkert sätt så ni får tillbaka alla era tillhörigheter som när ni lämna de till oss.

  Kvalitetssäkra tjänster

  Professionella och kvalitetssäkra tjänster till förmånliga priser är viktigt för oss på flyttlasset att kunna erbjuda. Alla ska ha möjlighet att anlita en flyttfirma och ändå vara säker på att allt går rätt till. Vi erbjuder olika betalningsmöjligheter så som fast pris till timbetalda. Vid helhetslösningar gör vi det hela lättare för er och bringar därför bättre prisförslag vid dessa tjänster. Våra medarbetare bemöter er med högsta service och levererar så fort som möjligt till nya adressen. På flyttlasset önskar vi utföra tjänster byggda efter era behov och förutsättningar. Bra priser, god service, kvalitetssäkra tjänster och säker hantering erbjuder vi oavsett vilka ni är.