Din Flyttfirma i Örnsköldsvik

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Flyttfirma i Örnsköldsvik

  Att flytta har absolut sina utmaningar, det vet vi alla. Vi är en flyttfirma med lång erfarenhet av flyttar i och runt om Örnsköldsvik. Ska du flytta till en ny adress så är det viktigt att alltid anlita en auktoriserad flyttfirma som utför jobbet. Flyttlasset uppfyller de krav som är nödvändiga och har alla försäkringar som krävs för ett säkert och tryggt utfört arbete. Våra flyttjänster i Örsnköldsvik omfattar allt inom flytthjälp. flytt, flyttstäd och en säker transport av ditt bohag.

  När du anlitar oss som flyttfirma för att flytta ditt bohag så ser vi till att bidra med helhetslösningar till ett bra pris. Lösningar så som både flytt och städ till dig som är stationerad i Örnsköldsvik. Dock har vi ingen möjlighet att endast genomföra flyttstädning någon annanstans än i Umeå. Men om ni som kund endast vill ha hjälp med flytten i sig löser vi detta åt er. Vi anpassar efter era önskemål oavsett tid på dygnet, helg eller vardag.

  Flyttfirma i och runt Örnsköldsvik

  Flyttlasset är en flyttfirma som utgår från Örnsköldsvik och fraktar era saker till den nya adressen ni önskar på ett säkert och tryggt sätt. Vi utför arbetet efter era önskemål och ser till att uppfylla de krav som ställs. Dag liksom kväll och natt finns vi till för att hjälpa er och för enkelhetens skull kan vi erbjuda flytthälp med fasta liksom rörliga priser till dig som kund. Extra förmånliga priser tillkommer vid helhetslösningar och vid längre flyttarbeten kan vi plocka upp styckgods på vägen. Anlita alltid en godkänd fackman att genomföra flytten åt er så slipper ni krångel och kan vara säkra på att allt kommer fram säkert.

  Flytta säkert med Flyttlasset

  Alla som är bosatta i Örnsköldsvik har tillgång för en kvalitetssäker flyttfirma. På flyttlasset har vi serviceinriktade medarbetare med rätt kunskap för att frakta era tillhörigheter på ett säkert sätt. kostnaderna varierar beroende på situation men har alltid rättvisa priser så alla har möjlighet till bra flyttjänster. Etablerade i Umeå men möjlighet att flytta från flertalet städer i Norrland till nya adresser landet runt. Vi genomför säker flytt och transport men har även möjlighet till bud och städ för den som önskar dessa tjänster. På flyttlasset har vi säkra tjänster till alla och det viktigaste för oss är att ni som kund blir nöjd med arbetet vi utför. Är du ute efter en pålitlig flyttfirma i örnsköldsvik, hör av dig till oss. Vi följer alltid bohag 2010.