Flyttfirma i Hudiksvall

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Flytthjälp för alla tillfällen

  En flytt är sällan helt okomplicerad, men med vår hjälp kommer den att bli betydligt mycket enklare.

  Som väletablerad och mångsidig flyttfirma med breda tjänster för alla flyttuppdrag uppnår vi kraven för att hjälpa såväl privatpersoner som företag. Med era önskemål i fokus formar vi flytthjälp som matchar era unika behov och ser till så att ni får en så säker och bekväm flytt som möjligt.

  Skulle ni behöva hjälp för att transportera era tillhörigheter till en ny adress både effektivt och tryggt? Med bra priser, flexibla arbetstider och professionella flyttjänster är vi rätt val av flyttfirma för er i Hudiksvall.

  Flexibel och professionell hjälp efter önskemål

  En flytt är aldrig en annan lik precis som kunders önskemål och förutsättningar alltid varierar. Just därför är vi också noga med att alltid skräddarsy hjälpen vi levererar så att vi säkert tillfredsställer allas unika behov oberoende av förutsättningar och tider.

  När ni anlitar oss väljer ni själva mellan helhetslösningar där vi tar på oss det fulla ansvaret från början till slut eller om ni hellre tar hand om delar av flytten själva. Vi kan hjälpa er packa och demontera, flytta och transportera, montera och se till så att ni kommer tillrätta liksom ta över den kvarvarande flyttstädningen. Alltid flexibla att anpassa oss efter era tider oavsett tid på dygnet eller om flytten infaller helg eller vardag. För längre flyttar har vi även möjligheten till stopp längs vägen för att hämta upp diverse lösgods ni behöver.

  Prisvärt, flexibelt, kunnigt och behovsanpassat vid alla typer av flyttuppdrag

  Prisvärd hjälp till alla i Hudiksvall

  Flyttlasset är ett väletablerat flyttföretag med erfaren och engagerad personal, utbildad för arbetet de utför och stor förståelse för service. Vi erbjuder både fast pris och rörliga avgifter beroende på efterfrågade tjänster. Givetvis ger all städning som utförs i ert bohag även rätt till rutavdrag.

  Vill ni veta mer om hur vi kan vara er behjälpliga vid er stundande flytt eller ta del av en offert på arbetet? Tveka inte på att kontakta oss så reder vi ut eventuella frågetecken och plockar fram en lämplig flyttlösning.