Flyttfirma Gävle

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Smidig flytthjälp på era villkor

  Vill man flytta smidigt och effektivt är det viktigt att man väljer en auktoriserad flyttfirma med kompetens och kapacitet att utföra jobbet. Vi på Flyttlasset uppfyller alla nödvändiga krav för såväl privata- som företagsflyttar och erbjuder allomfattande hjälp från början till slut. Med tjänster som omfattar allt inom flytt, städ, bud och transport kan vi hjälpa till med allt från mindre punktinsatser till helhetslösningar efter önskemål. Flexibla anpassar vi oss efter era personliga krav oavsett tid på dygnet; vardag som helg.

  Med fokus på era behov och att ni ska bli nöjda med det arbete vi utför ser vi till så att ni kommer fram till er nya adress säkert och smidigt.

  Kompetent flytthjälp för privatpersoner och företag

  En flytt är alltid ansträngande och hur man än planerar är det inte alltid säkert att det blir som man tänkt sig.

  För att det ska vara enkelt och tryggt att anlita flytthjälp oavsett behov skräddarsyr vi samtliga upplägg unikt för var och en med rimliga priser som matchar alla plånböcker. Utifrån era önskemål kan vi hjälpa er med allt från planering och packning till transport, flyttstädning och montering för att se till så att ni snabbt kommer tillrätta. Vid längre flyttarbeten kan vi även plocka upp styckgods längs vägen. Med rätt kunskap och medel ser våra serviceinriktade medarbetare till så att era tillhörigheter fraktas på ett säkert sätt enligt utsatt tid och avtal. Givetvis är vi fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme och erbjuder RUT på vår städning.

  Kvalitetsäker flytt i Gävle

  Oavsett om ni söker hjälp till en mindre bohagsflytt eller för att flytta hela kontoret till nya lokaler i Gävle är vi på Flyttlasset rätt flyttfirma för uppgiften. Med lång erfarenhet och adekvata kunskaper garanterar vi er en trygg och behaglig flytt. Vi har därtill även möjlighet till städ och bud då ni har behov för dessa tjänster.

  Tveka inte på att kontakta oss om ni vill veta mer om vår flytthjälp, ta del av våra referenser eller få ett prisförslag på önskat arbete. Lämna telefonnummer eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi snart med en lösning som matchar.