Flyttfirma Boden

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Professionell flytthjälp när ni behöver den

  Oavsett om det är en mindre lägenhet som ska tömmas eller ett helt kontor som ska till nya lokaler så kommer man oundvikligen ställas inför en rad tuffa uppgifter. En flytt kräver både tid och större kraftansträngningar, men med vår hjälp blir allt betydligt mycket enklare. Vi uppfyller alla krav som borgar för en smidig och effektiv flytt samtidigt som vi med stor kapacitet kan garantera ett tryggt och professionellt utfört arbete.

  På flyttlasset arbetar kunniga och engagerade medarbetare som alltid arbetar hårt för att tillfredsställa era behov och uppfylla samtliga av era önskemål. Med ett brett utbud av flyttjänster skräddarsyr vi alltid vår hjälp unikt för var och en i Boden oavsett tid på dygnet, vardag som helg.

  Flexibel flytthjälp efter önskemål

  För att möta upp alla kunders behov erbjuder vi formbara och flexibla flyttjänster till fasta eller rörliga priser efter önskemål. Vi kan erbjuda punktinsatser för de tyngsta momenten eller allomfattande flytthjälp så att ni slipper större avbrott i er vardag.

  Vi kan hjälpa er packa, transportera, demontera och montera samt tillhandahålla professionell flyttstädning som garanterat godkänns vid slutbesiktningen. Planerar ni för en längre flytt har vi även möjlighet att plocka upp lösgods längs vägen. Allt för att göra just er flytt så smidig och säker som det är möjligt. Givetvis är vi försäkrade om olyckan skulle vara framme och ger möjlighet till RUT för vår städning.

  Flytt, bud och städ i Boden

  Flyttlasset är en väletablerad flyttfirma i Boden med kapacitet att hjälpa både privata kunder som företag med allt som behövs inför och under en flytt. Inga uppdrag är för stora eller för små och det är er nöjdhet och trygghet som står i fokus under vårt arbete. Alla ägodelar behandlas med respekt liksom förståelse för affektionsvärde och vi är noga med att hålla oss lyhörda för att kunna anpassa vår flytthjälp efter era önskemål.

  Vill ni ha en smidig, trygg och effektiv flytt? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi till att ta fram en matchande flyttlösning tillsammans med en offert redan idag.

  Med vår hjälp blir övergången betydligt mindre krävande.