Flytthjälp – Bohagsflytt

Begär gratis offert

  Svar inom 24h

  Smidig flytthjälp

  Anlita alltid en auktoriserad fackman när det gäller flytt och transport. Vi erbjuder professionella och kvalitetssäkrade tjänster och utför allt inom flytt och transport inom Sverige. Arbetet utförs efter kundens önskemål (dag, kväll, natt och helg). Vi innehar givetvis trafiktillstånd, försäkringar och F-skatt.

  Vi har helhetslösningar som bidrar till trygg och säker hantering av flytten. I samband med att vi flyttar kan vi även plocka upp bud på vägen. Alla kunder ska ha möjlighet till kvalitativa flyttjänster oberoende av vart i landet den nya adressen hamnar. Fasta och rimliga priser med extra förmån vid bokning av kombinerad städ och flytt.

  En trygg flyttfirma

  Vi flyttar över hela Sverige med utgångspunkt Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik. Med en godkänd flyttfirma blir man garanterad att tillhörigheterna lämnas som de lastades och om inte så gäller fullständig ersättning. Vi anländer med bästa service och lyssnar på eventuella behov för korrekt hantering. Vår hjälp omfattar helhetslösningar där vi finns tillgängliga ända från lastning till leverans.

  Vi erbjuder både fast pris och timpris. Extra förmånliga priser vid bokning av kombinerad städ och flytt!

  Prisexempel:

  Bohagsflytt och transport ex. 2 man och en bil kostar 1025kr/tim inkl moms.