Budfirma Umeå

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Svar inom 24h

Smidig budfirma

På Flyttlasset kan vi hjälpa er frakta styckegods vare sig det gäller korta eller långa sträckor. Vi erbjuder tjänster som passar för alla plånböcker och genomför alla våra insatser professionellt. Det finns även utrymme för både fasta och rörliga priser till våra tjänster så att ni som kund ska få extra möjligheter. På Flyttlasset utför vi även arbeten inom flytt och flyttstädning vilket innebär att vi också kan plocka upp styckegods under flytten.

En professionell verksamhet som utgår från Umeå och flyttar över hela Sverige. Vi är en auktoriserad fackman när det kommer till flytt och transport och har de försäkringar som är nödvändiga för att ni som kund ska känna trygghet. Genom att kontakta oss kan vi även bidra med bättre prisförslag vid önskemål om helhetslösningar, men självklart har vi redan schyssta priser utöver detta.

Skickar åt företag

På flyttlasset fraktar vi bud både kortare och längre resor. Med våran erfarenhet inom flytt så vet vi vad som krävs för att frakta säkert. Företag kan anlita oss för att skicka det som är nödvändigt. Tryckerier kan anlita oss för att köra ut tidningar såväl dag som kväll och natt. Men även firmor som byggnadsföretag för att kunna genomföra olika tjänster. Vi kan hjälpa er som företag och företagare att på ett snabbt och säkert sätt frakta det ni önskar. Möjligheten att frakta är stor då vi kan köra både kortare och längre sträckor allt efter vad ni önskar från oss.

Kvalitativ budfirma

Vi är en kvalitativ budfirma och flyttfirma som fraktar tillhörigheter åt alla slags kunder. Ni kan anlita oss vare sig privata bruk eller för verksamhetens. Anställda hos oss uppfyller de krav som är nödvändiga att genomföra en säker hantering. Vi uppfyller även de krav som behövs och besitter försäkringar så ni kan känna trygghet när ni anlitar oss och våra tjänster. Små liksom längre turer är inga problem för oss och vi utgår från flertalet städer i Norrland utöver Umeå. På Flyttlasset transporterar vi från dörr till dörr snabbt och enkelt med säkra metoder. Kontakta oss för pris och helhetslösningar om ni önskar det tillsammans med våra andra tjänster.