Budfirma Skellefteå

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Svar inom 24h

Alla typer av bud

Vill ni ha hjälp med att frakta gods? Då har ni kommit helt rätt. Vi är en flyttfirma som heter Flyttlasset men erbjuder även tjänster inom bud och godshantering. Våra tjänster passar för de flesta plånböcker då vi endast erbjuder rimliga priser och kvalitativa tjänster. Vi har möjlighet till både fasta och rörliga priser på de tjänster vi erbjuder vilket bringar trygghet till er som kund.

Ni kan anlita oss för endast flytt och städ och då kan vi även plocka upp styckgods på vägen till den nya adressen. Annars kan ni kontakta oss vid andra tjänster inom bud och hantering av gods. Med hjälp av de kunskaper vi besitter inom flytt vet vi hur man på bästa sätt hanterar tillhörigheter och annat ni skickar med oss. Vi är behöriga för arbetet och besitter de försäkringar som krävs för att godset ska anlända säkert.

Hanterar gods åt företag

Vi skickar era bud korta liksom långa sträckor, allt efter de förutsättningar ni har. Vi har erfarenhet för att hantera tillhörigheterna samt frakta dessa på bästa sätt. Ni kan anlita oss som företag för att skicka med oss gods på direkten eller sådant som endast ska levereras om några dagar. Det kan vara tryckerier som söker hjälp med att leverera tidningar eller byggfirmor som behöver frakta material för olika typer av tjänster. Vi hjälper dig, företag eller företagare natt som dag och finns även tillgängliga på helgen. Snabb och säker frakt dit ni själva önskar med Utgångspunkt från Skellefteå.

Professionell budfirma

Vi som arbetar på Flyttlasset besitter rätt kunskap för att frakta gods på ett säkert och tryggt sätt. Som kund kan ni anlita oss för privata bruk eller sådana som ska användas inom företaget. Flyttlasset är en auktoriserad fackman som med säkerhet kan hantera godset på korrekt sätt. Med utgångspunkt från flertalet städer i Norrland bringar det stor potential för er som kund. Att vi även har möjlighet för helhetslösningar är en stor bonus. Vi fraktar med säkra metoder från dörr till dörr och löser det hela smidigt och enkelt på vägen. Välkommen till oss vid frågor eller specialanpassade lösningar som passar de behov i har.