Budfirma Örnsköldsvik

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Svar inom 24h

Prisvärt & enkelt

På företaget Flyttlasset utför vi tjänster som passar för alla plånböcker. Kvalitativa tjänster och rimliga priser men ändå till samma professionella resultat. Vi hjälper er frakta gods vare sig det gäller korta eller långa sträckor. Eftersom vi utför alla tjänster inom flytt besitter vi god kunskap om att leverera och frakta gods på ett säkert sätt. Om ni dessutom anlitar oss för exempelvis flytt och flyttstädning kan vi ta med styckgods på vägen till den nya adressen om så önskas.

Vi på Flyttlasset bedriver en professionell verksamhet med behörighet och försäkringar som är nödvändiga och bringar trygghet för våra kunder. Men utgångspunkt från Umeå har vi möjlighet att röra oss över stora delar av Sverige. Kontaktar ni oss kan vi erbjuda helhetslösningar och schysta priser därefter, det går bra att boka våra tjänster på samma gång.

Skickar åt företagare

Våra anställda på Flyttlasset fraktar bud åt företagare korta liksom långa sträckor. Vi besitter den kunskap som krävs och hanterar godset med samma försiktighet som flyttlassen vi fraktar. Ni som företag eller företagare kan anlita oss för att skicka diverse tillhörigheter. Som redaktion kan vi hjälpa er skicka tidningar till utvalda kunder. Eller så fraktar vi produkter och verktyg ni som byggnadsfirma behöver på direkten för att genomföra era tjänster. Vi hjälper er att snabbt och säkert frakta det som behövs vart än ni behöver det. Vi skickar bud såväl dag som natt och finns även tillgängliga på helgerna för de som önskar våra tjänster då.

Budfirma med egenskaper

Flyttlasset är en kvalitativ budfirma som genomför säkra och trygga tjänster till såväl företag som privatperson. Vi bemöter alltid våra kunder med högsta service och tar efter de önskemål ni har. Vi besitter den behörighet som är nödvändig och har försäkringar för att genomföra säkra transporter av ert gods. Vi utgår från Örnsköldsvik samt flertalet andra städer i Norrland och fraktar dit behovet förekommer. Vi transporterar från dörr till dörr med snabba, säkra och enkla metoder som underlättar för er. Möjlighet till flera tjänster på samma gång bidrar med helhetslösningar som kan bli gynnsamma för er som kund hos oss. Kontakta oss gärna för mer information eller specialanpassade lösningar som passar er.