Budfirma

Behöver ni hjälp med att flytta styckegods en kortare eller längre sträcka? Kontakta oss för offert!

Begär gratis offert

Svar inom 24h

Skicka bud med oss

Ska du skicka bud? Anlita då en behörig fackman att utföra tjänsterna för en trygg och säker transport. Våra tjänster är professionella och kvalitetssäkrade för att uppnå hög standard. Vi innehar alla tillstånd och försäkringar som krävs för att vara säker på att budet kommer fram snabbt och smidigt utan defekter. Fasta och rörliga priser till rimlig förmån ger dig möjligheter som är svåra att få med någon annan budfirma.

Vi fraktar ditt styckegods vare sig det handlar om långa eller korta sträckor. Utgångspunkten Är Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och vi fraktar över Sverige till önskad adress. Plånboksvänliga tjänster funkar för alla och vi kan garantera professionell insats. Tillgång till fasta och rörliga priser när man transporterar med oss. Transporten kan antingen vara i samband med flytt där styckegods plockas upp på vägen, eller för enskilda behov.

Vi är en budfirma som arbetar tillsammans med företag och privatpersoner och ser alltid till att kunden blir nöjd. Med oss på flyttlasset går det skicka tunga liksom lätta bud där vi genomför en trygg transport från lastning till lämning. Korta och långa sträckor över Sverige bidrar med stora tillgångar vare sig det gäller tidningar eller byggmaterial i bud. Vi transporterar från dörr till dörr utan några komplikationer, helhetslösningar är också möjliga tillsammans med våra andra tjänster.